Andrei Ursachi, un tânăr sucevean de succes

andrei ursachi

Cu toții căutăm succesul. Probabil întreaga noastră viață suntem într-o fugă continuă spre succes. Dar oare cum putem defini acest termen? Oare ce înseamnă pentru noi succesul? Acest termen are înțelesuri diferite pentru fiecare persoană în parte. Pentru unii succesul poate însemna bani, pentru alții fericire, pentru unii implinire, însă pentru tânărul Andrei Ursachi succesul e cuvântul ce îl reprezintă.

Cine este Andrei Ursachi?

andrei ursachi

 

Vom începe cu o scurtă prezentare. Andrei Ursachi este un tânăr anteprenor născut în anul 1991 în Rădăuți, județul Suceava.

După cum mărturisește și acesta pe propriul blog, totul a început la vârsta de 15 ani când a început să jongleze cu internetul și puterea acestuia, vânzând diferite lucruri.

Spre deosebire de tinerii de aceeași vârstă, pentru care internetul era o simplă formă de amuzament, pentru Andrei Ursachi internetul a însemnat altceva. La vârsta de 15 ani a putut să vadă în internet o oportunitate de a se lansa pe plan profesional.

Trei ani mai târziu, Andrei Ursachi și-a înființat propria lui firmă. O agenție de publicitate on-line numită e-advertising, firmă care figurează și acum în județul Suceava.

 

La numai 20 de ani, Andrei a reușit să ajungă la o cifră de afaceri impresionabilă pentru vârsta lui. Obținea pentru prima dată 1000 de euro ca cifră de afaceri. Acestea sunt fapte la care mulți dintre noi nici măcar nu își permit să viseze. Dar uite că pentru un tânăr ca Andrei Ursachi, imposibilul a devenit posibil.

 

Cu ce se ocupă Andrei Ursachi?

După cum probabil v-ați dat seama din descriere, Andrei Ursachi este un anteprenor, sau mai bine zis: un tânăr isteț care a reușit să profite din plin de ceea ce i-a oferit tehnologia. Andrei este co-fondator al companiilor: e-advertising, ProWorkers, vear, Stifler.ro și modal.ro.

Aceasta nu este însă singura ocupație pe care o are tânărul sucevean. Pentru a putea urmări întreaga activitate pe care acesta o desfășoară, îi puteți accesa blogul.

Articolele publicate acolo sunt „numai articole ce merită a fi citite”. Articole ce îți dau sfaturi legate de cum să-ți dezvolți propria afacere, de cum să te întreci pe tine și propriile așteptări.

Andrei Ursachi este dovada clară că visele pot deveni realitate. Trebuie numai să te ții de ele și să îți dorești cu adevărat acel lucru.

Cre sunt planurile lui Andrei Ursachi pe anul 2017?

După cum acesta mărturisește în propriul său blog, Andrei dorește să ajute persoanele care vor să urmeze această cale. În 2017, vrea să împărtășească lumii rețeta succesului care i-a adus atât de multe câștiguri, care l-a făcut atât de remarcat la o vârstă atât de tânără.

Accesând  pagina de facebook a acestuia, veți putea fi la curent cu toată activitatea desfășurată de tânărul sucevean. Veți avea posibilitatea să discutați cu acesta, să-i puneți întrebări și să învățați de la unul dintre cei mai buni.

Andrei Ursachi participă la diverse interviuri, creează live-uri și videoclipuri și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-i călca pe urme.

Dacă a fost posibil pentru un tânăr de 18 ani de ce nu ar fi posibil și pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *