Cărucioare 3 în 1 pentru un bebeluș mai fericit

cărucioare 3 în 1

Vine acel moment când trebuie să apară un nou membru în familie. Pe lângă tot stresul pe care îl poate aduce evenimentul în sine, mai apare și stresul legat de tot ceea ce trebuie să cumperi pentru el. Trebuie amenajată o nouă cameră, trebuie cumpărată o nouă mobilă și multe alte accesorii și aparatură pentru cel mic. În tot acest stres e posibil să uiți de unele lucruri esențiale și cel mai important este: transportul micuțului! Mulți părinți par să uite și de acest „mic detaliu”. De aceea este bine să îți iei de-o grijă când vine vorba de transport achiziționând cărucioare din gama noastră de cărucioare 3 în 1. De ce să optezi pentru un astfel de cărucior în detrimentul celorlalte?

Un pachet complet

Dacă decizi să achiziționezi un cărucior din gama cărucioare 3 în 1, beneficiezi de un pachet complet. Un astfel de set conține: cărucior landou, coșuleț auto, geantă pentru mână și acoperitoare pentru picioare. Dacă e să privim din ansamblu, beneficiem de mai mult de 3 lucruri, toate acestea pentru un preț promoțional.

Căruciorul perfect pentru micuțul tău

Astfel de cărucioare au foarte multe întrebuințări și accesorii și sunt perfecte pentru bebelușul tău indiferent de vreme. Este ușor de depozitat și se poate plia cu o singură mână. Dacă nu ai prea mult loc în casă, este destul să găsești un colț pentru căruciorul tău. Este reglabil, având trei poziții. Cea normală, una medie și până și o poziție de somn dacă micuțul tău este obosit după o călătorie lungă.

Dacă afară este mai frig, beneficiezi și de acoperitoare pentru picioare ca să fii sigură că nu îi este frig. Dacă însă este foarte soare și căldură, copertina căruciorului este prevăzută și cu protecție solară.

Este ușor de manevrat, roțile din față sunt pivotante iar roțile din spate dispun de sistem de frânare pentru o mai bună protecție a copilului tău. Tot pentru siguranță, căruciorul dispune și de centuri cu prindere în 5 puncte. În fața căruciorului poți beneficia și de o tăviță pentru sticla cu lapte sau alte lucruri care este și foarte ușor reglabilă.

Geanta care mai este pusă în pachet este perfectă pentru trasnportarea diferitelor accesorii. Este spațioasă, confecționată dintr-un material moale și are o curea pentru a fi mai ușor trasnportată pe umăr.

Copilul cu tine oriunde și oricând

După cum am specificat, acest pachet conține și un coșuleț auto. Acesta este recomandat nou născuților cu greutatea de până în 13 kg. Este foarte ușor de fixat în orice automobil și vă puteți folosi de centurile de siguranță ale automobilului pentru a fi siguri că micuțul este înafara oricărui pericol.

Mânerul poate fi reglabil și poate fi folosit fie ca balansoar, sau fie fix atunci când îl așezăm în mașină. Dacă micuțul tău a scăpat ceva pe coș nu este nicio problemă, coperta este detașabilă și lavabilă și o poți face oricând ca nouă.

Încă nu te-ai decis să cumperi un cărucior 3 în 1 pentru copilul tău? Astfel de cărucioare îți oferă o grămadă de beneficii la un preț bun. Scapă de griji și alege un astfel de pachet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *