Ce să vizitezi în Barcelona?

Barcelona

Dacă îți place să călătorești în fiecare an și să vizitezi locuri noi, trebuie să vizitezi și Barcelona! În întreaga Europă sunt multe orașe superbe, cu povești și istorii impresionante, peisaje de vis și localnici ospitalieri. În Barcelona le vei întâlni pe toate! Aici istoria se împletește cu frumusețea locului, cu limba melodioasă și, de ce nu, cu localnicii chipeși! Dacă ar fi să facem un top al locurilor de vizitat în Barcelona, nu am reuși. Fiecare obiectiv turistic este special prin felul lui și te va impresiona! Am încercat însă, să punctăm principalele obiective turistice.

Catedrala Barcelona

Barcelona

Dacă îți plac clădirile impunătoare sau ești un iubitor al arhitecturii antice, trebuie să vizitezi acest obiectiv turistic neapărat! Pentru doar 6 euro lasă-te impresionat de arhitectura gotică ! În momentul în care pășești în această clădire, vei avea impresia că e infinită. Te vei lăsa copleșit de talentul arhitectului și ți se va părea că se întinde la infinit. Dar nu e așa, e doar vorba de un arhitect geniu!

Parcul Guell

Barcelona

Dacă ești o persoană căreia îi place să petreacă foarte mult timp în aer liber și să se plimbe pe afară, atunci ar trebui să vizitezi acest parc. Însă, spre deosebire de așteptările voastre, acest nu este un parc ca oricare altul. Când auzim cuvântul parc ne așteptăm la multă natură sau verdeață. Aici vom găsi mai mult o zonă de plimbat, asemănătoare cu un bulevard. Putem opta (contracost) să analizăm arhitectura realizată de Gaudi, sau ne putem relaxa într-o seară călduroasă de vară.

Casa Batllo

Barcelona

Ce poate părea așa de impresionant la o simplă casă, nu? Ei bine, Casa Batllo nu este o simplă casă. Încă de când o zărești poți spune că te-a lovit „dragostea la prima vedere”. Tot ce îți dorești este să vezi ce se află și înăuntru. Este o casă deosebit de colorată, decoartă toată cu mozaic, o casă ce te face să-ți dorești și tu una la fel. Este un obiectiv turistic special, ceva ce nu întâlnești oriunde.

Cartierul Gotic

Barcelona

Acesta este renumit pentru clădirile sale ce datează încă din Epoca de Aur, secolele XIV și XV. Nu numai că puteți vizita monumente istorie impresionante, dar vă veți și afla în centrul politic al orașului, pentru cei pasionați de astfel de lucruri. Vizitează muzee și clădiri medievale. Îmbină utilul cu plăcutul și învață multe din locurile pe care le vizitezi!

Stadionul Nou Camp

Barcelona

Pentru pasionații de fotbal, acesta este obiectivul turistic care nu trebuie să lipsească de pe listă. În timp ce soția se plimbă prin magazine, cel mai bine e să vizitezi locul unde se pregătește cea mai renumită echipă de fotbal din lume. Nu numai că vei rămâne impresionat de cât este de mare, dar vizita prin tunel te va lăsa cu gura căscată. Poți, de asemenea, să vizitezi și una dintre cele mai colecții private din lumea fotbalului.

Arcul de Triumf

Barcelona

Chiar dacă acesta este un monument istoric întâlnit în foarte multe orașe, chiar și în București, în Barcelona este diferit. Este mult mai complex din punct de vedere al arhitecturii și este o zonă pietonală. Te poți plimba liniștit și face poze chiar sub el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *