De ce să alegi o vacanță în Grecia?

vacanță În Grecia

A venit vara, totodată cu ea și concediile și planurile de vacanță. Fie că decizi să îți petreci vara în străinătate, fie că dorești să ți-o petreci în țară, trebuie ca mai întâi să te interesezi de toate prețurile și ofertele disponibile! Firmele sunt pline de promoții și oferte last minute la prețuri avantajoase. Dintre toate locurile minunate de vizitat, te-ai gândti vreodată să alegi o vacanță în Grecia? Cu siguranță că ai prieteni care au călătorit în Grecia și au venit cu amintiri foarte frumoase de acolo. Iată câteva motive pentru care ar trebui să faci și tu ca ei:

vacanță în Grecia

Prețuri accesibile

În ultima vreme prețurile au scăzut impresionant de tare în Grecia. Acesta este unul dintre principalele lucruri pe care oamenii îl caută când vor o vacanță. A ajuns să fie accesibilă pentru toate familiile care vor să încerce ceva nou.

Însă dacă prețurile sunt mici asta nu înseamnă că și condițiile lasă de dorit! În ultima vreme a scăzut rata de turism din Grecia, de aceea au scăzut și prețurile. Însă acesta nu este un motiv de îngrijorare, ci mai degrabă ar trebui să profiți de asta!

Trecutul și istoria se împletesc cu prezentul

vacanță în Grecia

Grecia este un loc cu o istorie și o poveste minunată. Dacă ești iubitor de trecut și îți plac poveștile, cu siguranță ar trebui să optezi pentru o vacanță în Grecia. Vei avea foarte multe de descoperit! Grecia este o țară care îmbină foarte bine istoria cu cultura și religia.

Ai o mulțime de insule pe care le poți vizita, fiecare cu povestea lor. De asemenea, există și numeroase schituri arheologice pentru cei pasionați de istorie.

Este ospitalieră

Este bine cunoscut faptul că Grecia este în topul celor mai ospitaliere țări din Europa.  Dispun de localuri primitoare, servicii hoteliere ireproșabile și sunt oameni foarte amabili. Dacă vrei să mergi la petreceri seara, ai de ales dintre insulele Mykonos, Paros, Ios, Skiathos, Rhodes, Corfu, Zakynthos. Aici petrecere încep de la ora 12 amiaza și nu se mai termină niciodată!

Și plus că, toată lumea știe că grecii sunt foarte frumoși și arată și foarte bine! Așa că dacă vrei să ai o petrece a burlăcițelor de neuitat, sau vrei să petreci timpde calitate cu celel mai bune prietene ale tale, Grecia ar trebui să fie destinația voastră!

Peisaje minunate și plaje infinite

vacanță în Grecia

Nici nu mai trebuie menționat faptul că Grecia este deosebit de frumoasă!

Dacă îți place viața la mare sau îți palce să rătăcești pe plajă neîncetat sau să simți nisipul sub tălpi, atunci Grecia e țara pe care ar trebui să o alegi!

Ai o infinitate de insule pe care poți să le alegi ca destinație. Și ce e și mai plăcut, este că ai parte de multă intimitate. Nu poți asemăna frumusețea peisajelor din Grecia cu litoralul Mării Negre totdeauna aglomerat și murdar. În Grecia ai parte de liniște și poți admira toate frumusețile naturii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *