Digestal, un ajutor pentru digestia ta

digestal

Când vin sărbătorile sau ocaziile speciale românul are tendința să pregătească multă mâncare. Câteodată atât de multă încât mai mult de jumătate ajunge să fie aruncată. La ocazii din acestea „speciale” secțiile de urgențe sunt de obicei pline de persoane care au probleme cu digestia. Un lucru important atunci când gătești atât de mult, este să știi cum săă mănânci. Măsura este cuvântul cheie aici.

Orice masă a unui român care se respectă, trebuie să conțină și mâncare grasă, sau mâncare „greu de digerat”. Fripturile și maioneza sunt nelipsite când vine vorba de o masă festivă. Și de aici apar și probleme la tubul digestiv. De aceea trebuie să apelăm de multe ori la medicamente pentru digestie care să ne ușureze munca sistemului digestiv.

Ce este Digestal?

Digestal este un supliment alimentar special creat să ne ușureze munca sistemului digestiv atunci când consumăm alimente bogate în grăsimi (în special la binecunoscutele ocazii speciale). Dacă secreția enzimelor este una redusă, atunci Digestal poate rezolva această problemă.

Acest produs poate fi găsit în farmacia online Mesfarma la un preț mai mult decât accesibil pentru toate buzunarele. Este recomandat să fie administrat de 3 ori pe zi, în timpul mesei sau imediat după.

Cum acționează?

Acest produs este un preparat enzimatic, adică un produs ce funcționează pe bază de enzime. Mai detaliat, Digestal conține enzime pancreatice și extract de bilă de vită. Toate acestea ajută ca grăsimile consumate de noi să fie mai ușor absorbite de intestinul subțire.

Astfel, acest produs îți poate facilita foarte mult digestia. Cu toții știm că după o masă bogată și copioasă pot apărea mici tulburări neplăcute ale tubului digestiv, tulbulări ce te fac să te simți jenat. De aceea este bine să apelăm la medicamente pentru digestie care să ne ușureze munca și să ne scape de neplăcerile produse de stomac.

Când este recomandat?

Digestal este recomandat în special atunci când pancreasul, din anumite motive, își reduce funcția. Așa că dacă știi că ai un pancreas mai leneș de fel, ar trebui să îl ajuți cu niște medicamente pentru digestie. Totodată, dacă ai suferit intervenții chirurgicale la stomac, pancreas, intestin sau vezica biliară, Digestal este suplimentul alimentar de care ai nevoie.

De ce să apelăm la medicamente pentru digestie?

Poate mulți dintre voi ați spune că a lua o pastilă pentru orice nu este întocmai soluția potrivită și preferați să renunțați la ele. Dar nu toate medicamentele sunt atât de nocive precum cred oamenii. Nu putem compara un antibiotic puternic care ne poate distruge flora intestinală, cu un medicament care ne ajută unele funcții ale organismului.

Organismul nostru este foarte complex și foarte complicat totodată și poate avea nevoie de ajutor uneori. Atunci când unele funții nu lucrează corect, ar trebui să-i sărim în ajutor și să-i oferim câteva medicamente. E drept că medicamentele în exces pot dăuna, dar decât să ajungi în urgențe cu probleme digestive sau să nu dormi nopțile de durere de stomac, mai bine alegi să îi oferi sistemului tău digestiv un mic ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *