Dr Șerban, clinica stomatologică unde frica dispare!

clinica stomatologică

De mici suntem urmăriți de frica aceasta de dentiști și cabinete stomatologice. Fie că această frică ne este insuflată de vreun adult din viața noastră, fie că începe atunci când vedem pereții albi și „scaunul torturilor”, mai mult de jumătate din populație urăște să meargă la dentist. Dar de ce ne neglijăm dinții atât de mult? Nu ar trebui să avem grijă de ei cât de bine putem? Toată această frică este pentru că nu ai întâlnit încă clinica stomatologică potrivită. Clinica stomatologică Dr Șerban este pentru nevoile tuturor și frica nu mai are ce căuta aici. Încă ești de părere că nu este necesar să mergi periodic la dentist? Îți vom enumera principalele motive pentru care ar trebui să îi faci o vizită dentistului cel puțin o dată pe an.

Un zâmbet mai frumos, o apariție mai plăcută

Cui nu îi place să zâmbească? Un zâmbet îți va lumina fața tot timpul. Probabil cei care au probleme cu dantura, vor evita să zâmbească. Și iată încă un motiv pentru care nu ar trebui să îți neglijezi dinții, iar mersul la dentist ar trebui să fie făcut din plăcere și nu din obligație.

Un zâmbet perfect te poate scoate din multe situații neplăcute, un zâmbet perfect le poate da celorlalți o impresie bună despre tine, un zâmbet perfect te lasă se te exprimi cu adevărat! Dar pentru acest zâmbet perfect ai nevoie de dinți sănătoși. Și pentru dinți sănătoși ai nevoie de un dentist care să se ocupe de ei cel puțin o dată pe an.

Vizitează clinica stomatologică până nu e prea târziu

Zâmbetul ca zâmbetul, frumusețea ca frumusețea, dar cu dinții nu este de glumit. Cu toții știm cât de dureroasă este o problemă dentară și cât de tare doare o carie. Durerea de dinți nu se compară cu nimic altceva.

Unii omeni, refuză să meargă la dentist chiar și după astfel de episoade cumplite. O greșeală capitală! Ar trebui să vizitezi o clinică stomatologică de îndată ce simți primele dureri și observi primele semne de carie. Cu dinții nu este de joacă! Dacă neglijăm toate aceste simptome și evităm să consultăm medicul stomatologic, problemele s-ar putea agrava și abia mai apoi vom avea toate motivele să ne fie frică de dentiști!

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

Nu amâna inevitabilul și nu găsi confrotul în vorbe precum „O să merg mâine”.  Atâta timp cât îți rezolvi problmele mai repede, te scutești de alte complicații sau de costuri mai mari.

Dacă îți neglijezi dinții cât timp ești tânăr și cât timp ar trebui să ai cea mai mare grijă de ei, la bătrânețe vei ajunge să plătești foarte mult pentru a remedia greșelile făcute. O dantură completă este foarte costisitoare. Ai putea evita toate acestea dacă mergi din timp la medicul stomatolog și dacă ai grijă de dinții tăi.

Învață-ți copilul de mic să vizitezte clinica stomatologică și ușor, ușor îi va trece frica. Cum spunea și vorba aceea: „Zîmbește astăzi, că mâine poate rămâi fără dinți!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *