Îți dorești să cumperi un apartament? Află ce aspecte să urmărești și ce oportunități există în acest moment pe piața imobiliară

apartament

Piața imobiliară din România este una care pare să se dezvolte de la an la an, la bază fiind și cererea ridicată. Este firesc ca fiecare persoană, în special tinerii proaspăt căsătoriți și care își doresc să se stabilească împreună pentru a pune bazele unei familii, să aibă nevoie de un apartament.

Cu toate acestea, nu toate proiectele imobiliare ce există în prezent sunt de aceeași calitate, motiv pentru care alegerea unui spațiu în care să se locuiască pe viitor trebuie să fie atent analizată. Fiind o investiție de durată și foarte importantă din punct de vedere financiar, în alegerea unui apartament trebuie să se țină cont de următoarele aspecte:

Calitatea materialelor și a execuției:

Este foarte important ca apartamentul ce se dorește a fi cumpărat să facă parte dintr-o construcție de calitate, ce are la bază materiale excelente, care împreună cu o execuție ca la carte să ofere o izolație corespunzătoare și o rezistență ridicată în timp.

În acest sens, trebuie să se analizeze portofoliul dezvoltarului imobiliar ce stă în spatele construcției respective, a rezultatelor pe care le manifestă acestea în timp și a gradului de satisfacere pe care-l manifestă proprietarii acelor spații de locuit.

Spațiul pe care-l oferă  un apartament:

Alegerea unui apartament trebuie să se facă și în funcție de dimensiuni. Așadar, pentru o persoană care locuiește singură cel mai probabil o garsonieră este cea mai bună alegere, însă pentru cei care își doresc să întemeieze o familie, să aibă copii, și apartamentul trebuie să fie unul pe măsură.

Optarea pentru un apartament cu 2 sau 3 camere este alegerea perfectă pentru o familie, iar la acest aspect contribuie și modul în care este utilizat spațiul respectiv. De ce este acest lucru important? Răspunsul va veni de la sine în urma mobilării. Dacă spațiul respectiv nu este conceput cu atenție, după ce va fi amplasată mobila se va constata că acesta poate fi destul de sufocant și nu oferă suficientă libertate de mișcare, aspect total nedorit.

Ce oportunități există în prezent?

Partea cea mai plăcută este că persoanele care vor să își cumpere un apartament au șansa de a alege unul care să corespundă din punct de vedere calitativ tuturor cerințelor, cel mai bun exemplu venind chiar din zona de imobiliare Brasov.

În cadrul acesteia se ridică unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din ultimii ani, mai exact Maurer-Residence. Proiectul tocmai menționat va include un număr de 14 imobile, cu diferite etaje (cuprinse între 4 și 8), ceea ce va rezulta un total de 750 de locuințe.

De asemenea, compartimentarea acestor locuințe se va face variat, astfel încât să ofere o utilitate maximă spațiului respectiv și să se adapteze tuturor nevoilor, fiind o opțiune pentru orice familie, indiferent cât este de numeroasă.

Dacă mai punem la socoteală faptul că proiectul se află situat într-o zonă rezidențială liniștită și la doar 8 minute de centrul orașului, atunci se înțelege de ce Maurer-Residence este o alegere excelentă pentru toți cei care vor să îmbine calitatea, accesibilitatea, siguranța și confortul în alegerea pe care o vor face din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *