Lenjeriile si prosoapele personalizate, la mare cautare

In ultimii ani, lucrurile brodate, personalizate sunt acel ceva in plus dupa care multi fug. Se si explica de ce, avand in vedere ca sunt un prag mai avansat in ceea ce priveste obiectele de uz zilnic. Practic poti face din ceva banal un lucru mai atragator, poti adauga o nota personala si astfel iti asiguri si o mai mare apreciere in ceea ce priveste prezenta unor astfel de lucruri sau oferirea unui cadou de acest gen.

Cele mai comune obiecte care se personalizeaza sunt clar cadourile si sunt de orice fel. Insa nici obiectele de care avem nevoie de zi cu zi nu sunt de exclus. O moda in acest sens se pare ca se refera la personalizarea prosoapelor sau a lenjeriilor. Desigur, daca aceasta este o idee de cadou, inseamna ca ar trebui totusi sa ai o relatie destul de apropiata cu cei carora doresti sa le oferi asa ceva.

Iata si cateva situatii in care un prosop personalizat spre exemplu este o idee bine aleasa, la momentul potrivit:

  • Un cadou pentru nasi. Poate fi vorba de cadoul specific nasilor pentru botez, insa nu este o regula. Unii aleg sa fie cadoul pentru momentul cand li se propune sa fie nasi. In orice caz, exista diverse situatii prin care se face asocierea cu posibilitatea de a alege un prosop personalizat pentru cei ce vor fi nasi.
  • Cadou de casa noua. Se stie ca in astfel de momente este necesar ca intreaga locuinta sa fie dotata, asadar cadourile pot fi din aceasta sfera. Cu siguranta ca prosoapele personalizate pot castiga popularitate. Daca adaugati si un mesaj simbolic, vor fi cu atat mai mult apreciate.
  • La botez. Conform ritualului, copilul primeste botezul, este introdus in apa. Asadar, se vor cere pentru biserica prosoape atat pentru copil, cat si pentru preot. Un alt moment in care sa va ganditi la o nota aparte a acestor elemente, ceea ce botezul reprezinta combinat cu ideea de personalizare a prosoapelor, poate rezulta intr-o idee de cadou inedita si memorabilia, caci pot ramane ca parte din trusou, ce se va pastra in timp de catre parinti.

Cum se realizeaza

Metoda jaquard. Practic se tese acel model, logo sau nume sau ce doriti sa adaugati pe prosop. Astfel, acel model va fi perfect integrat in tesatura si nu va iesi in relief. Broderia este o alta metoda, precum si imprimarea, o metoda mult mai usoara, avand in vedere ca se realizeaza si mult mai rapid. Daca sunt realizate in termeni calitativi, vor rezista in timp, ca urmare a uzurii si spalaturilor.

O recomandare in acest sens se refera la lenjerii-hotel.ro. Aici se vor gasi toate detaliile si informatiile pe care le puteti avea in vedere pentru a crea un model personalizat. Mai mult decat atat, descoperiti care este secretul hotelurilor in ceea ce priveste dotarea cu lenjerii si nu numai: calitatea, realizarea unor produse de acest gen la un pret de producator. Iata si sansa de a gasi lenjerii si prosoape de un alt nivel de fabricare, mai presus de ceea ce gasiti in mod obisnuit in magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *