O vacanță exotică în Tahiti

Vacanță exotică în Tahiti

E timpul pentru ceva nou! Ești sătul de orașe aglomerate, de gălăgie și vrei ceva mai liniștit? Te-ai plictisit de vacanțele uzuale, pe care le alege toată lumea și vrei ceva nou? Atunci ar trebui să optezi pentru o vacanță exotică în Tahiti. Iată ce oportunități îți oferă acest loc minunat!

Mai mult decât o simplă vacanță

Tahiti nu reprezintă numai un grup de insule și un peisaj extraordinar, ci și liniște sufletească. Cum majoritatea oamenilor optează pentru vacanțele în zonele foarte populate, astfel de zone rămân destul de liniștite. Ba chiar, unele insule pot reprezenta adevărate refugii de lumea de afară, în special pentru cuplurile ce sunt în căutare de romantism.

Stilul se combină cu  simplitatea și eleganța, iar rezultatul este de-a dreptul incredibil! O astfel de vacanță nu se compară cu locurile aglomerate și suprapopulate din marile orașe. Dacă îți place să privești natura și să auzi sunetul valurilor alături de persoana iubită, atunci aici ar trebui să vii.

Servicii de înaltă calitate

Când vorbim despre o asemenea destinație exotică, este de așteptat ca și serviciile oferite să fie impecabile.  Toate hotelurile și resorturile sunt construite în stil tipic polinesian. Puteți chiar și să optați pentru bungalow-uri individuale în funcție de preferințe. Acestea pot fi fie în grădini luxoase care să-ți încânte toate simțurile, fie pe plajă. De asemenea, dacă nu ești mare iubitor al mării, poți opta pentru piscine private și să fii sigur că vacanța ta va fi una de succes. Personalul este mereu la dispoziția ta, mereu acolo să-ți facă toate poftele.

Momente de neuitat

Și asta nu e tot! Dacă vrei să ai parte de senzații de-a dreptul unice, atunci ar trebui să vizitezi și lagunile. Doar așa vei simți că ai avut cu adevărat parte de o vacanță exotică de neuitat.

Bungalow-urile de apă din Tahiti sunt diferite față de ceea ce întâlnim în alte destinații. Sunt mult mai mari și așezate deasupra apelor turqoise ale lagunei. Peisajul nu numai că este de vis, dar te și liniștește spiritual. Sunt dotate cu scări până la apă iar podeaua este din sticlă. Ce poate fi mai unic decât să servești cafeaua de dimineață în timp ce admiri peștii multicolori care înoată chiar sub tine? Aproape că simți că poți face parte și tu din minunata lume subacvatică.

Micul dejun tropical este servit tot acolo, pe acea terasă unică, de pe o canoe împodobită cu flori. Totodată, dacă ai venit cu o persoană dragă ție, poți avea arte de o cină romantică de neuitat. Seara, pe un asemenea loc superb, cu peștii multicolori înotând în apă și reflexia luminii de la lumănări în laguna turqoise! Ce poate fi mai romantic de atât?

Tradiție și obiceiuri

Tahiti este un loc unde istoria parcă s-a oprit. Veți vedea mulți localnici îmbrăcați în hainele tradiționale din acele locuri. Dacă eveți noroc, veți putea până și să luați parte la dansurile și ritualurile organizate de aceștia. Dansurile lor vibrante și energice sunt acompaniate tot timpul de o explozie de ritmuri de tobe, Localnicii sunt foarte prietenoși și vă vor oferi totdeauna o floare.

Acum te-am convins ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *