O vacanta plina de peripetii

glassgsm

In zilele noastre, telefonul este cel mai bun prieten. Cel mai bun posibil – cunoscatorii stiu mai bine. Am ajuns sa depindem de telefon, sa detinem tot felul de fisiere de care sa avem nevoie in orice moment, asa ca il definim ca un bun personal pretuit la maximum. Si ca sa intelegi mai bine despre ce vorbesc iti relatez si ultima intamplare.

Te duce la disperare sa nu iti poti folosi telefonul. Nu mai spun cand vine vorba de a avea telefonul stricat. Este si paguba in sine, dar mai tare disperi cand esti practic deconectat de ceea ce iti place: retele sociale, prieteni, fotografii pe care le faci la orice pas si asa mai departe. Aproape ca am ajuns sa spun ca am nevoie de un telefon de rezerva. Nici nu stii cand ai nevoie de el. Spun asta pentru ca din moment ce am avut nenorocul de a crapa display-ul telefonului, un Samsung Alpha, chinul a fost sa intuiesc unde butonez pentru a mai putea macar raspunde la telefoane.

De la ghinion la noroc cu Glassgsm

Povestea mea incepe la Borsec. Plecam sa ne relaxam, doar cateva zile in zona de munte, acolo unde si semnalul nu este prea generos. Insa asta este pana la un punct in avantajul meu. Cand iti doresti sa te deconectezi de toate, pai asa sa fie! Doar ca ce te faci cand ai nevoie de servicii de reparatie? O inlocuire sticla si LCD Samsung Alpha spre exemplu. Simplu, Glassgsm este raspunsul.

Grupul de prieteni, sotiosi de altfel, ma pun sa fac o fotografie compromitatoare. In sensul ca “hai mai sa ne pozam fix aici in foisor”. Si cum graba strica treaba scap telefonul cum nici nu imi dau seama. Poc pe pietre, poc display. Pe moment iti vine sa razi, dar nu si dupa ce iti dai seama ca ai ramas fara telefon. Sa astepti pana ajungi acasa? Nu poti. Sa cauti ceva local? Nu ai sanse. Norocul vine cu modernul: accesez rapid pe Google pentru a cauta raspuns la ce am nevoie. Si gasesc Glassgsm.

Stiu, iti vine greu sa crezi. Dar cu serviciile lor am scapat foarte repede de problema. Asta pentru ca sun, iau legatura cu cine trebuie si imi spune ca pot trimite telefonul prin curier. Sceptica la inceput. Ai fi si tu, dar suntem in era vitezei, totul se face online, deci si solutiile sunt mai rapide. Asa ca trimit si ii spun tipului: “il vreau rapid, nu pot sta fara telefon”. 2 zile nu e asa mare chin. Am invatat ca ceea ce iti doresti vine, sub o forma sau alta; mi-am dorit deconectare de la toate, asta am primit practic. Mi-am dorit sa stau la munte si sa uit de toate, desi nu ma gandeam ca asta trebuie sa se refere si la telefon.

Am găsit ajutor

Un mic ajutor desigur ca am avut, cautarea online. Si mi-am dat seama ca pana la urma si asta a fost o aventura. Sa intrebi pe cineva, in 2017, daca iti poate oferi un laptop sau un telefon pentru a cauta ceva online e o aventura de nedescris: nimanui nu ii vine sa creada ce ceri ceea ce pare, in zilele noastre, un lucru indispensabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *